El Lleida Esportiu passa ronda a la Copa i jugarà contra el Mallorca

Els d'Albadalejo guanyen el Melilla amb un gol d'Iván Agudo

Redacció
31 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:13h
El Lleida Esportiu ha guanyat el Melilla aquest dimecres
El Lleida Esportiu ha guanyat el Melilla aquest dimecres | Lleida Esportiu
Victòria i passaport per segona ronda de la Copa del Rey. El Lleida Esportiu s’ha imposat aquest dimecres a la UD Melilla per 1-0 gràcies a un gol d’Iván Agudo a la segona meitat.

Durant els primers 45 minuts, el Melilla ha dominat la possessió de la pilota sense crear ocasions de gol. Les arribades a porteria contrària han estat escasses al primer temps. Javi López i Iván Agudo han tingut les primeres aproximacions, però els seus llançaments no han trobat porta. Per la seva banda, el rival l’ha tingut en un llançament des de la frontal de Garrido, encara que Diego Rivas ha blocat amb seguretat.

El segon temps els d'Albadalejo han fet un pas endavant i han posat una marxa més al partit i han aconseguit arribar amb més perill a tres quarts. S’olorava el gol i Javi López l’ha fregat amb una altra falta a l’escaire. El conjunt de la Terra Ferma, fent valer la seva condició física i el domini del joc, ha donat la primera estocada.

Iván Agudo ha tornat a marcar al Camp d’Esports. Dos partits amb la samarreta blava a casa i dues dianes. Ha aprofitat que la defensa del Melilla no ha aconseguit rebutjar el perill i l’ha enviat al fons de la xarxa.

Amb l’1-0 el Lleida Esportiu ha seguit buscant el gol de la tranquil·litat, però el porter del Melilla ha mantingut viu al seu equip amb dues intervencions de mèrit. Finalment el passaport cap a la segona ronda s’ha quedat a casa. Ara els blaus jugaran contra el Mallorca.