La líder del PP a Lleida planteja revisar subsidis d'integració a immigrants per combatre el terrorisme

Assegura que és "absurd i mesquí" buscar culpables i analitzar causes i motivacions | Insta a acabar amb el liberalisme cultural dels països que han patit atemptats

Xandri amb Garcia durant la manifestació
Xandri amb Garcia durant la manifestació | @Berlustinho
30 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:16h
La líder del PP a Lleida, Marisa Xandri, creu que una de les mesures que es podria aplicar per combatre el terrorisme jihadista és la revisió de subsidis d'integració dels immigrants. En una carta al diari La Mañana, Xandri es pregunta "fins a quin punt li correspon a qualsevol govern destinar fons públics per a la integració dels immigrants", alhora que deixa anar que cal replantejar-se el "liberalisme multicultural que porta anys instal·lat en països que han patit atacs terroristes".

En aquest aspecte, Xandri considera que és "absurd i fins i tot mesquí" el fet de "buscar culpables, voler identificar les causes i analitzar les motivacions" que tenen els terroristes actuals, que, indica, són diferents als que operaven abans a Europa, de qui assegura que era possible "entendre" ("però mai no compartir) la seva ideologia.

En el text, Xandri també lamenta la barreja de banderes que es va veure el passat dissabte durant la manifestació de Barcelona en contra del terrorisme, i ho ha comparat amb les mobilitzacions que s'han fet en altres ciutats en els darrers mesos com les de París, Brussel·les, Nova York o Manchester. Tot i això, a Xandri se la va veure durant la concentració enarborant una bandera espanyola.