La col·legiata de Santa Maria de Mur tanca la 7a edició del FeMAP

Lina Tur Bonet & Dani Espasa han portat aquest diumenge un treball a dues mans | De l'1 de juliol al 27 d'agost, 34 municipis han acollit 49 concerts

Lina Tur Bonet i Dani Espasa protagonitzaran l'últim concert
Lina Tur Bonet i Dani Espasa protagonitzaran l'últim concert | FeMAP
Redacció
28 d'agost del 2017
Actualitzat a la 1:09h
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) s'ha acomiadat aquest diumenge de l'edició d'enguany amb un concert a la col·legiata de Santa Maria de Mur. Lina Tur Bonet & Dani Espasa han portat a l'escenari La Giola. Sonatas de corelli, un treball a dues mans on es combina un estudi profund de l'historicisme amb una gran creativitat i improvisació.

Aquest registre ofereix una visió nova d'una obra eterna. Els més diversos efectes musicals, des del lirisme i la poesia, passant per les danses o els moviments més eclesiàstics fins al virtuosisme i la bogeria de l'arxiconeguda Folia final, volen celebrar una música amb majúscules que, com sempre en els grans artistes de la història, parlen un llenguatge universal a l'ànima humana i a les seves passions.

Segons l'organització, un total de 4.800 persones han assistint als concerts de l'edició d'enguany, a l'espera de completar la xifra amb l'assistència d'aquest últim recital de cloenda.