Tres ferits en l'incendi d'un pis de Balaguer

Les flames han calcinat l'immoble completament

Imatge de l'incendi de Balaguer
Imatge de l'incendi de Balaguer | Andrei Gugulescu
27 d'agost del 2017
Actualitzat el 28 d'agost a les 11:10h
Un pis del carrer Jacint Verdaguer de Balaguer (Lleida) ha cremat completament aquest diumenge a la tarda i ha deixat tres persones ferides lleus, han informat els Bombers de la Generalitat. Es tracta del tercer pis del número 19 del carrer, on els bombers han arribat després de ser avisats les 14.30 hores i s'han trobat l'incendi completament desenvolupat.

Tres persones han hagut de ser evacuades i tres més han quedat confinades fins que s'ha donat per extingit el foc a les 14.57 hores, mentre que un bomber ha accedit a la sisena planta per acompanyar a una persona amb mobilitat reduïda que no podia ser evacuada d'urgència i que ha resultat il·lesa.

Els ferits, que han estat traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, són una dona de 90 anys que ha sofert cremades a la cara i una intoxicació, un home de 39 amb intoxicació lleu i un bomber també intoxicat pel fum. Segons ha indicat el cos, el foc ha danyat la instal·lació del gas de l'immoble i l'escala ha quedat afectada pel fum.