El Lleida li retrà homenatge a Antoni Palau dos mesos després de la seva mort

El conjunt blau recordarà el malaurat jugador abans del primer partit de lliga a casa

Redacció
27 d'agost del 2017
Actualitzat a la 13:02h
Imatge de l'estàtua que es farà en honor a Palau
Imatge de l'estàtua que es farà en honor a Palau | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu retrà homenatge aquest diumenge a Antoni Palau, exjugador que va morir el passat 27 de juny. El nou accés número 7 del Camp d'Esports portarà el nom de l’exfutbolista, que va esdevenir llegenda de la UE Lleida, equip amb el que va jugar 15 temporades entre 1981 i 1996.

Per aquest motiu, el Lleida Esportiu també prepara una escultura dedicada a Palau. Serà una estàtua amb la forma del 7, dorsal que va lluir durant la seva etapa al club. A finals de setembre es farà la presentació d’aquest homenatge a Antoni Palau, acte que es portarà a terme en la mateixa porta.

Frederic Simó, l’artista encarregat de l’escultura

Frederic Simó és l’encarregat d’aquest projecte. Simó és un artesà forjador i serraller que pertany a la tercera generació d’una família de forjadors amb un taller propi a Juneda.

L’artista lleidatà es va formar en l’art de la forja entre Lleida i Tàrrega. Allà va estudiar tot el referent a la seva passió, la forja, i els secrets de la matèria primera amb la qual es treballa, el ferro, en tots els seus vessants des dels coneixements més antics fins als més moderns i actuals com el CNC (control numèric).