El pavelló de Vila-sana renova la il·luminació

L'Ajuntament ha adjudicat les obres per un valor de 72.369 euros |Es preveu millorar substancialment la visió i l'eficiència energètica

per Redacció , 26 d'agost de 2017 a les 10:32 |
El pavelló de la localitat de Vila-sana | Aj. Vila-sana
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Vila-sana acaba d’adjudicar les obres de la renovació de tota la il•luminació del seu Pavelló esportiu. En total, s’hi havien presentat 12 empreses diferents i finalment les tasques seran dutes a terme per la guanyadora del concurs, Citelum Iberica, S.A., per un valor de 72.396’72 euros. 

La renovació de l’enllumenat permetrà dotar el pavelló d’una visió molt més òptima amb 800 lux, la qual cosa, fins i tot, possibilitarà restransmetre partits per a la televisió, segons afirma l'Ajuntament. Un altre aspecte clau serà l’eficiència energètica, ja que tota aquesta nova il•luminació es farà a partir de leds. 


Aprofitant aquestes obres, les quals es perllongaran fins a finals de setembre, també s’adequaran les portes d’emergència. El proper pas, amb el qual ja s’hi està treballant, serà augmentar la capacitat d’espai per poder acollir més espectadors.

 

Participació