Denuncien els responsables d'un refugi d'Aigüestortes per celebrar una actuació musical

En aquest espai protegit està prohibit l'ús de megafonia, ràdios i altres instruments que puguin interrompre la tranquil·litat de les persones i la fauna

Redacció
17 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:33h
Un agent del Seprona fent tasques de control al Parc
Un agent del Seprona fent tasques de control al Parc | Seprona
Agents del Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil de Lleida (Seprona) han denunciat els responsables del refugi JM Blanc per la celebració, sense autorització, d’una actuació musical a les seves instal·lacions, situades dins els límits del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, al terme municipal d’Espot.

Les investigacions es van iniciar quan per part del Seprona, es va tenir coneixement a principis del mes d’agost que el dimecres dia 2 s'havia realitzat una actuació musical a l'interior del Parc Nacional, incomplint per això la normativa existent per dins de l'esmentat espai.

Efectuades gestions a fi d’aclarir els fets, es va poder comprovar que, efectivament, la tarda del dia 02 d’agost es va realitzar l’esdeveniment esmentat a l’interior del Parc Nacional. La Guàrdia Civil va denunciar als responsables de l’esdeveniment per no tenir la preceptiva autorització administrativa, així com per efectuar activitats prohibides que puguin afectar la fauna.

Cal recordar que al Parc Nacional, d’acord amb el seu Pla Rector d’Ús i Gestió, està prohibit l’ús de megafonia, ràdios o altres instruments que puguin pertorbar la tranquil·litat del parc.