Emotiu homenatge del Cartagena a Miki Roqué

El club murcià ha batejat una de les portes de l’estadi amb el nom del futbolista pallarès, mort prematurament l’estiu de 2012

Els pares de Miki Roqué, al centre, amb la plantilla del Cartagena
Els pares de Miki Roqué, al centre, amb la plantilla del Cartagena | FC Cartagena
11 d'agost del 2017
Actualitzat a les 9:02h
El FC Cartagena, equip que competeix a la Segona Divisió B del futbol espanyol, juntament amb l’Ajuntament de la ciutat, va recordar ahir el futbolista pallarès Miki Roqué en el transcurs del torneig Carabela de Plata, un partit que serveix al conjunt murcià per presentar-se davant la seva afició. 

Els cartageners es van imposar per 2 gols a 0 a l’Albacete en una jornada molt emotiva en la que es va homenatjar el trempolí, mort ara fa cinc anys als 23 anys d’edat. L’acte va consistir en el bateig d’una de les portes de l’estadi Cartagonova, concretament la 2-22 de Tribuna Alta, amb el nom de Miki Roqué. A més, la plantilla al complet es va fotografiar amb la família Roqué Farrero i el trofeu.
 

L’afició murciana recorda Miki Roqué durant el partit. Foto: FC Cartagena


El de Tremp va jugar un any al FC Cartagena, la temporada 2008-2009, un curs molt recordat a la ciutat per l’històric ascens que l’equip va aconseguir a Segona Divisió A.

Aquest no és el primer homenatge que rep Roqué. El més destacat, el del Real Betis Balompié, que va descobrir un Memorial dedicat a l’exjugador un any després de la seva mort.