Controlat l'incendi d'Artesa de Segre després de cremar 15 hectàrees

Els Bombers han mobilitzat unes 25 dotacions per extingir el foc

Incendi d'Artesa de Segre
Incendi d'Artesa de Segre | @agentruralscat
Redacció
06 d'agost del 2017
Actualitzat a les 17:32h
Poc després de les cinc de la tarda els Bombers han donat per controlat l'incendi que ha cremat unes 15 hectàrees de vegetació forestal i agrícola a Montargull, al terme d'Artesa de Segre (la Noguera).

S'han activat fins a 17 dotacions terrestres i deu mitjans aeris per aturar les flames, que han començat molt a prop de la carretera L-512. La via s'ha hagut de tallar a la circulació i fer desviaments per la C-1412b, segons informa el Servei Català de Trànsit. Els Agents Rurals concreten que el 70% de la superfície cremada correspon a massa forestal i el 30% restant a camps de conreu.
 

L'incendi d'Artesa de Segre Foto: @bomberscat


L'avís s'ha rebut quan faltaven cinc minuts per les dues del migdia i tres hores després el foc ja estava controlat. Els mitjans terrestres han atacat el cap de l'incendi per evitar que avancés més i també el flanc dret, mentre que els aeris s'han concentrat al flanc esquerra. Diverses dotacions rematen ara les tasques d'extinció.

Segons els Bomber, no s'ha hagut de desallotjar ningú ja que a la zona no hi ha cap nucli habitat i només alguna masia aïllada que quedava lluny de les flames.