Gómez diu que els catalans volen decidir sobre les relacions amb Espanya però no sobre independència

El regidor de Participació Ciutadana va assegurar que el referèndum de l'1-O és imposat perquè no ho volen tots els catalans

31 de juliol del 2017
Actualitzat a les 8:37h
Àngel Ros amb Joan Gómez
Àngel Ros amb Joan Gómez | Paeria
El regidor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Lleida, Joan Gómez, segueix entestat en negar la majoria social a favor del dret a decidir sobre la independència de Catalunya.

Tot i que els sondejos situen aquest voluntat entre un 70 i un 80% de la població, per l'edil socialista aquesta determinació no és certa, i assegura que el que vol la majoria del poble de Catalunya és decidir sobre "com han de ser les relacions amb Espanya", una justificació que exclou, precisament, la possibilitat d'independència i, per tant, de relació amb l'Estat com a dos subjectes polítics iguals.

Gómez ha fet aquestes declaracions després d'assegurar que el referèndum que pretén el Govern de Carles Puigdemont "és imposat" ja que no és volgut per tota la població. L'edil socialista ha apuntat també aquest mes de juliol que els catalans també "tenen dret a no tenir dret a decidir", una manifestació que va fer en una tertúlia radiofònica.