L'alcalde de Sort, sobre la petició del PP: «Que aconsegueixin representació i ho demanin»

Raimon Monterde marca quatre passos als populars, que han demanat l'eliminació del nom del casal d'avis ja que fa referència a la República catalana

L'alcalde de Sort, Raimon Monterde
L'alcalde de Sort, Raimon Monterde | Darío Albert
25 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:22h
L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha respost aquest dilluns la petició del PP de Lleida de retirar el nom del casal d'avis atès que fa referència a la República catalana. En un missatge de Twitter, el primer edil ha marcat quatre passos que han de seguir els populars per aconseguir que el Centre Republicà Català canviï el nom. 1, presentar llista. 2, aconseguir representació. 3, proposar-ho al poble. 4, referèndum.

​Monterde ha tancat d'aquesta manera la qüestió plantejada per la presidenta del PP a Lleida, Marisa Xandri, que ha assegurat que el nom de l'equipament va ser imposat per l'exconseller d'ERC, Jordi Ausàs​ i que hi ha persones que no hi volen anar a votar quan hi ha eleccions. Les paraules de Monterde han tingut resposta per part de Xandri, que aquest dimarts ha recordat que hi ha persones que entren en aquest local i que tenen familiars morts a mans dels republicans. "Memòria històrica per tots", ha reclamat la líder popular, que ha indicat que el seu partit fa la proposta en base a la reclamació d'alguns veïns "de tota la vida".