El PP demana que es canviï el nom del casal d'avis de Sort perquè fa referència a la República catalana

La líder de la formació, Marisa Xandri, assegura que hi ha gent que no vol votar en aquest espai quan hi ha eleccions

Imatge del casal d'avis
Imatge del casal d'avis | PP
Redacció
24 de juliol del 2017
Actualitzat a les 14:16h
El PP de Lleida vol que es retiri el nom de Centre Republicà Català del casal de jubilats de Sort, que també serveix de col·legi electoral.

La presidenta de la formació, Marisa Xandri, exigeix ​​al consistori de la capital del Sobirà que actuï quan abans i elimini de la façana de l'edifici el rètol: "És clar que Catalunya necessita unes eleccions per tornar a comptar amb un govern normal dirigit per polítics normals preocupats pels problemes dels ciutadans normals. Dins d'aquesta normalitat, és imprescindible que els veïns de Sort puguin votar en un edifici normal i no en un immoble que s'ha convertit en exemple de la Catalunya sectària i frontista que volen imposar-nos a la resta dels de sempre", explica Xandri.

En aquest sentit, Xandri assegura que el nom de l'equipament va ser imposat per l'exconseller d'ERC, Jordi Ausàs, i que encara que pugui semblar una cosa banal, però no ho és: "coneixem casos de persones que prefereixen votar per correu a haver de fer-ho en un edifici públic que s'ha convertit en símbol de les idees d'uns pocs. el seu argument és que aquest edifici el van fundar persones d'ideologia republicana, però això no justifica que s'hagi instal·lat aquest rètol", diu la líder popular.