La Paeria concedeix la llicència de primera ocupació al Parador del Roser

La Comissió Tècnica de Patrimoni va informar favorablement dijous després de supervisar les modificacions que s’havien marcat en el projecte inicial

Redacció
15 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:48h
Imatge de l'interior del Parador
Imatge de l'interior del Parador | Paeria
La Comissió Tècnica de Patrimoni de l’Ajuntament de Lleida ha concedit la llicència de primera ocupació al Parador Nacional del Roser, després que dijous s’inspeccionés i donés el vistiplau a les modificacions marcades en el projecte inicial. Tot i això, els tècnics de la comissió han inclòs tres condicionants de caràcter estètic a resoldre, que no afecten l’apertura de l’establiment hoteler.

Aquest tràmit perpetrà a partir de dilluns que Paradores de Turismo, ens que ha de gestionar l’establiment hoteler a l’antic convent del carrer Cavallers, pugui disposar dels tràmits administratius municipals necessaris per obrir al públic. Tan sols restarà l’informe que sobre aspectes de seguretat ha d’emetre el Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya.

La iniciativa de transformar l’antic convent del Roser en parador nacional és un projecte impulsat des de Turespaña, que va iniciar les obres el 2010 i les va finalitzar el novembre passat, i que des d’ara gestionarà a l’empresa Paradores de Turisme.