«Lo Tren de la Pobla no està pensat pels usuaris metropolitans»

«Resultat: 6 hores de viatge, de Barcelona a la Pobla de Segur»

Toni Llotge
13 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:13h
Imatge del tren de la Pobla
Imatge del tren de la Pobla | ACN
Lo Tren de la Pobla no està pensat pels usuaris metropolitans, que som molts. Acostumo a viatjar de la Pobla de Segur a Barcelona i viceversa i m'agradaria fer-ho en tren, ja que tenim la possibilitat i és la manera més sostenible respecte del cotxe privat, que per cert és l'única opció incentivada.
 
Sigui quina sigui la combinació i n'he provat unes quantes, sempre em trobo amb el mateix problema: he d'esperar com a mínim una hora per fer el canvi de tren a l'estació de Lleida.
 
El passat dissabte dia 8 de Juliol vaig voler empalmar entre l'AVE de les 14:57 amb el tren de la Pobla de les 15:05 (8 minuts creia que serien suficients). Doncs no, va ser impossible fer el canvi i vaig haver d'esperar fins a les 18,30 per agafar un bus. Resultat: 6 hores de viatge, de Barcelona a la Pobla de Segur.
 
Crec, i aquesta és la meva reclamació, que és una falta de sensibilitat respecte als usuaris i alhora una mala gestió del servei, que no s'hagi pensat amb una fórmula més àgil i lògica per fer aquest canvi de tren. Demano per tant que facin el possible per resoldre aquesta situació i comencin a pensar en els usuaris no turistes que cada dia ens hem de moure pel país.

 Com participar al "Dis la teva"?