Almenar condiciona l'antiga bassa del municipi per a usos lúdics

El dipòsit d'abastiment d'aigua potable, ja en desús, s'ha estrenat aquest dimarts com a àrea aquàtica de lleure per als infants de la localitat

Redacció
12 de juliol del 2017
Actualitzat a la 1:18h
Imatge de la bassa d'Almenar
Imatge de la bassa d'Almenar | Aj Almenar
Almenar ha estrenat aquest dimarts l'antiga bassa d'abastiment d'aigua potable del municipi com a àrea aquàtica de lleure per als infants de la localitat. L'Ajuntament ha condicionat aquesta bassa -substituïda recentment per uns dipòsits de nova construcció- per a usos lúdics i aquest matí ja ha acollit unes sessions de piragüisme en les quals han participat els infants inscrits en el campus Esport Aventur d'Almenar.

Per tal de reaprofitar la bassa (situada a la zona alta de la població i que fins fa poc emmagatzemava aigua per al subministrament als domicilis) com a zona de lleure, el consistori almenarenc ha netejat la construcció, ha substituït l'anterior tanca de seguretat per una de nova i ha bastit una rampa d'accés. "Pensem que és una solució interessant i pràctica per a una zona que havia quedat en desús, i amb un cost pràcticament zero", ha destacat l'alcaldessa, Teresa Malla.
 
Esport Aventur és un campus esportiu multi-aventura organitzat pel mateix Ajuntament i que inclou activitats com ara BTT, escalada, ràpel o piragua. Destinat a infants d'entre 6 i 14 anys, l'activitat se celebra durant el mes de juliol. Aquesta setmana hi participen una cinquantena d'infants.