Resposta a una resposta

"Quan parlem d’un pressupost (quantificat per l’ajuntament) de més d’un milió d’euros, poca broma. Quan s’està proposant per part de qui gestiona el patrimoni ciutadà, la privatització en benefici particular, poca broma"

Plataforma El Parc és Nostre
11 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:10h
La plataforma, contrària al projecte
La plataforma, contrària al projecte | El Parc és Nostre
No crèiem que la resposta del senyor Rodamilans meresqués una resposta per part de la Plataforma, si no fos pel que ell representa; no pas a ell personalment, sinó a l’equip de govern de l’Ajuntament de Lleida. I com a tal, no podem menys que manifestar la nostra opinió sobre alguns punts del seu escrit.

En primer lloc, cal fer-ho, agraïm que per primera vegada l’ajuntament reconegui públicament la plataforma El Parc és Nostre. Es tot un detall que fins ara no havíem tingut l’honor de que se’ns reconegués a nivell oficial.

En segon lloc, subratllar que el seu escrit a més a més de desqualificacions, està farcit de generalitats i consideracions genèriques sobre la política, la manera de fer, el diàleg, el sentit de l’humor, l’entesa, el sentit comú...., però no hi ha ni un mot de contrició, de penediment, de reconeixement del seu comportament, de propòsit de l’esmena, no diguem ja de demanar perdó, ni tant sols un potser no em vaig explicar be... Res de res.

La Plataforma pensa, i a jutjar per la seua resposta, ens ho corrobora, que la seva visita al Camp d’Esports va ser similar a l’expedició de Cristòfol Colom quan va salpar sense saber on anava, va arribar i no sabia on era, i va tornar sense saber on havia estat. Aquesta es la sensació del que va passar amb la seva visita al Camp d’Esports.

Demana sentit de l’humor, el qual es molt sa i recomanable. Però quan parlem d’un pressupost (quantificat per l’ajuntament) de més d’un milió d’euros, poca broma. Quan s’està proposant per part de qui gestiona el patrimoni ciutadà, la privatització en benefici particular, poca broma; quan hi ha milers de veïns esperant des de fa anys que s’urbanitzi un solar previst per a fer-hi equipaments públics i zona verda, i ara se’ls hi canvia unilateralment la previsió, poca broma; quan La Paeria diu que urbanitzarà el solar amb un Parc de les Arts de quines arts no n’hi ha ni rastre en el projecte, poca broma Rodamilans.

Perquè d’alguna manera, el que ens diu el representant de l’ajuntament en el seu escrit (allò que calla), es que aquest continua en els seus tretze de voler privatitzar un terreny que és públic, per a que la iniciativa privada munti un negoci. I malgrat les seues paraules d’entesa, diàleg, etc., La Paeria passa pel damunt dels Plans anteriors, la reivindicació veïnal (que sembla que de vegades ninguneja), i va a la seva. Bé, doncs sàpiguen vostè i els seus companys de govern que la plataforma El Parc es Nostre tampoc s’atura; continuarà la seva lluita allí on calgui fins aconseguir el seu propòsit: la retirada del projecte del Parc de les Arts