Tot el que heu de saber sobre l'«Amazon Prime Day», el festival d'ofertes en les compres per internet

Què heu de fer per beneficiar-vos d'aquesta jornada de 30 hores carregada d'ofertes i rebaixes en les compres per internet a Amazon

Redacció
10 de juliol del 2017
Actualitzat a les 12:34h

Amazon Prime Day Foto: Amazon


Si sou dels que compreu per internet, avui és un dia important. Avui se "celebra" l'"Amazon Prime Day", un dia farcit d'ofertes i descomptes en aquesta plataforma de venda online per a tots aquells que tinguin un compte premium. La jornada comença avui, 10 de juliol, a les sis de la tarda.

Si teniu Amazon Prime podreu accedir a partir de les sis a un seguit d'ofertes durant 30 hores. Les ofertes surten cada cinc minuts però es poden veure abans a la pàgina d'Amazon. Hi ha tres tipus d'ofertes: les ofertes flash, que duren 10 hores o fins que s'acaben les existències; les ofertes fixes, que duren les 30 hores de l'esdeveniment o fins que s'acaben les existències; i les promocions exclusives Prime, que s'apliquen al conjunt de productes.

Com puc accedir a les ofertes?
Per tenir accés a aquestes ofertes cal tenir Amazon Prime, és a dir, un compte premium d'Amazon que costa 19,95 euros l'any amb un primer mes gratuït. Aquest servei permet tenir enviaments gratuïts en un dia, reservar productes abans que surtin a la venda i tenir-los a casa el mateix dia, gaudir del Prime Video... I més avantatges. Si sou consumidors habituals d'Amazon, aquest servei val la pena i, a més, podeu provar-lo durant 30 dies de manera gratuïta sense necessitat de pagar la quota d'un any.

Quins productes s'ofereixen?
Els productes són de tot tipus, des de productes electrònics fins a coses de la llar, passant per roba, joguines... Però cal ser àgil, perquè els productes s'acaben. I no cal tornar-se boig: és recomanable tenir un control de la despesa i del consum per no passar-se amb les compres.

Per no comprar més del que es necessita, va bé fer una llista de productes. Així, encara que no sàpigues quines ofertes hi haurà, tindràs més clar que vas a buscar. Abans, fes un cop d'ull al que sortirà a la venda (Amazon marca l'hora exacta en què es podrà comprar), i així només et caldrà estar atent a l'hora que surti el teu producte per comprar-lo.