Rodamilans acusa la plataforma del Parc de les Arts de creure's amb «la veritat absoluta»

El regidor de Drets de les Persones considera que els arguments del col·lectiu són feridors

10 de juliol del 2017
Actualitzat a la 1:45h
Rodamilans i Ros
Rodamilans i Ros | Àlvar Llobet
El regidor de Polítiques per als Drets de les Persones de la Paeria, Xavier Rodamilans, ha sortit al pas de les acusacions fetes per la plataforma del Parc de les Arts, que va denunciar "infraccions urbanístiques" en la privatització d'un terç d'un solar del carrer Alcalde Pujol de Lleida per fer aquest projecte.

L'edil socialista no ha entrat, però, al detall de les declaracions del col·lectiu, i s'ha limitat a dir en una carta al diari Segre que no pensa renunciar a cap barri de Lleida alhora que ha assegurat que lamenta que l'entitat es cregui amb la possessió de la "veritat absoluta".

En aquest context, el regidor ha defensat el diàleg per arribar a consensos, i ha recordat que cap de les persones que van asistir a la reunió passada entre ell i els representants de la plataforma ha estat present en les trobades que té amb la gent dels barris del "Camp d'Esports, Mariola o Turó de Gardeny". Rodamilans assegura que està a disposició del col·lectiu i considera "feridors" els arguments exposats per la plataforma.