La Transsegre omple de festa la Noguera

Centenars de persones participen de la 33 edició d'aquesta tradicional festivitat | Més de 2.000 mariners han navegat les aigües del Segre durant la primera etapa entre Camarasa i Sant Llorenç | Aquest diumenge es posa punt i final a la festa amb l'arribada de les barques a Balaguer

Redacció
09 de juliol del 2017
Actualitzat a les 4:41h
El pantà de Sant Llorenç ha acollit la primera etapa
El pantà de Sant Llorenç ha acollit la primera etapa | Arxiu
Balaguer ha tornat a viure un any més la Transsegre, una de les festes més populars de l'estiu a les comarques de Lleida. Més de 2.000 participants han completat aquest dissabte amb unes 270 barques casolanes la primera etapa entre Camarasa i Sant Llorenç, municipi que s'ha omplert de públic per rebre els mariners d'aigua dolça vinguts de diversos punts de Catalunya, d'Espanya i d'altres punts d'Europa.

​La festa ha seguit a la nit als marges del Segre a Balaguer, tot i la pluja de primera hora, amb les actuacions dels grups 13 July, Rock Tambuls, Sixtus i Paco Pil DJ, que ha culminat la nit quan gairebé sortia el sol. Aquest diumenge es realitza la segona etapa, que va de Gerb a la capital de la Noguera. Les barques han començat a arribar pocs minuts abans de migdia.