Tallarins amb salsa d'ou i ametlles

La recepta de la blocaire La Dolorss

Tallarins amb salsa d'ou i ametlles
Tallarins amb salsa d'ou i ametlles | Dolors Mateu
Dolors Mateu
09 de juliol del 2017
Amb 20 minuts, més o menys, tenim un plat que acompanyat amb una amanida ens pot solucionar un àpat.
  
Ingredients per a 3 persones:
200 gr. de tallarines Udon
1 c / s de mantega
2 rovells d'ou
150-200cc. de llet evaporada
3 c / s de formatge parmesà ratllat
50 gr. d'ametlles filetejades torrades.
Sal, pebre negre
  
En una cassola poseu aigua a bullir, afegiu sal i la pasta.
Seguiu les instruccions del fabricant pel que fa al temps de cocció.
Coleu i guardeu una mica de l'aigua de cocció.
 
En aquesta mateixa cassola poseu novament la pasta, la mantega, el formatge ratllat i barregeu bé.
Ajunteu  els rovells amb la llet evaporada i aboqueu  a la cassola. Remeneu fins que s'integri tot.
Afegiu una mica de pebre negre i incorporeu les ametlles laminades.
 
c/s = cullerada sopera
 

Blog de cuina de la dolorss