Mor el conductor d'una motocicleta en accidentar-se en solitari a Camarasa

Els fets han tingut lloc poc abans de les vuit del vespre a la carretera C-13

Imatge del lloc de l'accident
Imatge del lloc de l'accident | Toni Serrano
Redacció
04 de juliol del 2017
Actualitzat el 05 de juliol a les 11:33h
El conductor d'una motocicleta de 20 anys veí de Barcelona ha mort aquest dimarts al vespre en accidentar-se en solitari amb el seu vehicle al límit entre les comarques de la Noguera i el Pallars Jussà, al terme municipal de Camarasa. El sinistre ha tingut lloc al quilòmetre 71 de la carretera C-13, a l'alçada de la font de les Bagasses, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l'avís de l'accident a les 19.54 hores. Arran del sinistre s'han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos vehicles dels Bombers de la Generalitat i dues unitats i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per salvar la vida al motorista.

Aquest és el segon accident mortal de moto a la carretera C-13 en menys d'un mes. El passat 11 de juny un altre motorista va perdre la vida en xocar amb un turisme a l'encreuament de Guàrdia de Noguera. Des d'aquell dia, han estat cinc els accidents de trànsit registrats a les carreteres pallareses.