Una lleidatana de 22 anys aspira a ser la «miss talla gran» de Catalunya

Andrea Martínez, veïna d'Almacelles, competirà al Miss Plus Size 2017 que es celebrarà a Barcelona

Imatge d'Andrea Martínez
Imatge d'Andrea Martínez | FB
04 de juliol del 2017
Actualitzat a les 21:50h
Andrea Martínez, una veïna d'Almacelles de 22 anys, serà la representant catalana del concurs Miss Plus Size 2017, un certamen de bellesa a nivell de l'Estat espanyol dedicat a noies amb talles grans. Martínez va superar les dues proves preliminars, la primera amb 500 noies i la segona amb 100 aspirants, de les quals només en van quedar 18 després de fer un càsting i una sessió de fotografia i passarel·la.

Martínez, que estudia Moda i Màrqueting i que vesteix una talla 42-44, competirà per ser la "Miss Talla Gran" el proper 1 d'octubre al Teatre Aquarella de Barcelona, un fet que mai s'havia plantejat segons explica ella mateixa a NacióLleida. La jove diu que van ser les seves amigues les que la van apuntar al càsting, i considera que la van seleccionar per la seva manera de ser oberta i pel seu cabell. Les proves de la final consistiran en quatre desfilades, un ball i una sessió de preguntes personals.

La model explica també li costa trobar roba de la seva mida i recomana als dissenyadors que es fixin més en el carrer. "Les talles que van de la 38 a la 44 són les que surten més ràpid de les botigues de roba", assegura la model lleidatana, un fet que, segons ella, reforça la tesi que les noies ideals que surten per les grans passarel·les no són majoria.