Plusfresc reforma quatre dels seus establiments de Lleida

Les modificacions s'han dut a terme a les botigues de Linyola, Juneda, Artesa de Segre i Secà

Redacció
04 de juliol del 2017
Actualitzat a les 12:46h
Una treballadora de Plusfresc
Una treballadora de Plusfresc | ACN
Plusfresc, companyia lleidatana especialista en productes frescos, ha continuat amb el procés de renovació dels establiments iniciat l'any 2014 amb la reinauguració, durant els primers sis mesos de l'any, de quatre de les seves botigues de Lleida. L'objectiu d'aquesta estratègia es millorar l'experiència de compra, a la vegada que s'amplia l'espai dedicat a les seccions de producte fresc.
 
Les reformes, que s'han dut a terme en els locals que la companyia té a Linyola, Juneda, Secà i Artesa de Segre, s'han centrat en la incorporació de la nova imatge.
 
Procés de renovació i ampliació
 
Plusfresc va iniciar l'any 2014 un procés de renovació i ampliació amb l'objectiu d'implantar a totes les seves botigues la nova imatge de la companyia. En aquest sentit, l'empresa s'ha centrat en les àrees més demandades i millor valorades pels clients. Així, els productes i seccions que s'han ampliat són les de carnisseria i peixateria, impulsant el producte fresc de la zona i mantenint el compromís d'oferir la màxima qualitat. A més, la companyia segueix apostant per una atenció al client individualitzada i de qualitat, compromís que forma part de Plusfresc des dels seus inicis fa 87 anys.