El «No Surrender Festival» nolieja un bus a un euro de Barcelona a Vilanova de Bellpuig

Els organitzadors volen reunir 1.001 músics interpretant la cançó de Bruce Springsteen

Redacció
04 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:45h
Springsteen en un concert
Springsteen en un concert | Arxiu
El "No Surrender Festival", l'esdeveniment que vol reunir 1.001 músics interpretant la cançó de Bruce Springsteen el dissabte 8 de juliol a Vilanova de Bellpuig (Urgell), posarà un autobús entre l'estació de Sants de Barcelona i el municipi que costarà un euro per facilitar la participació dels fans del cantant. L'acte compta amb un equip de 70 voluntaris i espera rebre la visita d'unes 4.000 persones.

Al concert col·labora amb l'ONG Proactiva Open Arms subhastant una caricatura de Bruce Springsteen, i amb l'entitat Acudam, amb la qual s'han dissenyat unes xapes amb el lema "I Love el Jefe". El festival, organitzat pel bar de l'Estoneta Sala Boss, vol aconseguir un rècord mundial amb l'enregistrament de la cançó "No surrender", en una actuació que reunirà en el camp de futbol 1.001 músics procedents de Catalunya i de l'estranger. L'esdeveniment començarà el divendres a la tarda amb concerts com el de Manel Fuentes & The Spring's Team i, a partir de les 7.00 hores del dissabte, s'aniran muntant els instruments per assajar la cançó.

Després d'un altre assaig a la tarda, a partir de les 19.00h hores es gravarà la cançó "No Surrender", es penjarà en Internet i s'enviarà a Bruce Springsteen. El certamen disposarà d'un àrea amb expositors de productes de proximitat, marxandatge relacionat amb el cantant de Nova Jersey, tallers infantils i zones de restauració, pàrquing i acampada.