Les propostes culturals del cap de setmana a Ponent

La festa "The Young Ones" de l'Hostal Nou i la del Segar a la Fuliola, entre els actes més destacats

per Redacció , 1 de juliol de 2017 a les 04:01 |
La Festa del Segar | Arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dissabte 1

Lleida: Ecodescoberta "A la Mitjana també es fa fosc"


Descoberta de la Mitjana de Lleida quan arriba el vespre, amb el canvi de colors, les olors i l'activitat dels seus habitants nocturns: amfibis, cuques de llum, ocells, ratpenats...

​Lloc: Centre Interpretació de la Mitjana​ Hora: 20:30h Més informació​Balaguer: Festa de l'Hostal Nou "The Young Ones"

​La plaça de l'Hostal Nou serà l'escenari de la festa "The Young Ones", la celebració que organitzen diversos veïns de la petita vila i que comptarà amb la presència de Lo Pau de Ponts, que estrenarà una peça sobre les places de Balaguer i de Vic.


Lloc: Hostal Nou Més informació


Diumenge 18

​La Fuliola: Festa del Segar


"Crear per créixer" és el lema de la 38a edició de les Festes del Segar i el Batre de La Fuliola, que enguany incorporen el vessant artístic per valorar les tasques tradicionals del camp.

​Lloc: La Fuliola Hora: 12.00h Més informació


Balaguer: Ruta literària

La Ruta literària de Balaguer la conformen un total de 20 indrets senyalitzats amb un QR. En cadascun d'aquests indrets, el visitant pot conèixer el monument o l'espai a través de la lectura dels textos d'escriptors com Teresa Pàmies, Francesc Puigpelat, Josep Carner Ribalta o Josep Pla, entre d'altres.

Aquests indrets són: l'Estació del ferrocarril, la Plaça de la Sardana, la Plaça Pau Casals, l'Avinguda Pere III, l'església de Sant Domènec, el monument a Jaume d'Urgell, el pont de Sant Miquel, el carrer del Pont, la passarel·la, la Plaça de Sant Salvador, la casa natal de Teresa Pàmies, el carrer d'Avall, la Plaça Mercadal, el Pont Nou, el carrer del Torrent, l'església de Santa Maria, el Castell Formós i el santuari del Sant Crist.​

Més informació


Lleida: Concert "Los Escarabajos"

Presentació de l'espectacle '!Qué noche la de aquel día!', homenatge a The Beatles.

​Lloc: Cafè del Teatre Més informació

 

Participació