El Parador de Balaguer es convertirà en un hotel i oferirà una quinzena de pisos de lloguer

L'edifici, que ha estat dos anys sense activitat, també comptarà amb un nou jardí en el lloc on actualment hi ha la piscina

Imatge de l'edifici del Parador
Imatge de l'edifici del Parador | Àlvar Llobet
30 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:42h
L'edifici del Parador de Balaguer es reconvertirà en un hotel i oferirà una quinzena de pisos de lloguer i un espai per a restauració. Segons ha pogut saber NacióLleida, les obres a l'edifici, de quatre plantes, van començar fa unes setmanes i està previst que acabin a finals d'any tal com ha indicat el seu propietari. El nou parador tindrà 12 immobles i tres apartaments nous, que s'ubicaran al segon, tercer i quart pis en una proporció de quatre habitatges i un apartament per planta.

​El propietari del bloc, que ha estat prop de dos anys aturat després del tancament de l'hospital que acollia, assegura també que la primera planta es destinarà a habitacions d'hotel, en total 17, totes d'elles noves. A la planta baixa s'hi farà una sala de restauració i esdeveniments en la qual s'hi podran fer convits i celebracions. D'altra banda, l'exterior de l'edifici també canviarà d'imatge, ja que es construirà un jardí en el lloc on actualment hi ha la piscina, recordada per molts balaguerins però en desús des de fa anys.

​El responsable legal de l'edifici creu que els serveis del nou parador es podrien posar en marxa a inicis de 2018.