Plantegen el repte de fer viatjar la Seu Vella arreu del món

El diari La Mañana pretén que els lectors es facin fotos amb la silueta de la catedral lleidatana en els seus llocs d'estiueig

per Redacció , 29 de juny de 2017 a les 17:20 |
La Seu Vella de Lleida | Àlvar Llobet
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fer voltar la Seu Vella per tots els indrets del món. Aquesta és la proposta que planteja el diari La Mañana durant aquest estiu. Es tracta d’una acció de suport al principal monument de la capital de Ponent que recull el guant del periple que finalitzà l’any passat i que van fer dos socis dels Amics de la Seu Vella, la Tanit González i en Jordi Mercadé, passejant per tot el planeta una silueta del Turó de la Seu Vella.

Cada dia, el diari publicarà una pàgina amb una silueta de la Seu Vella retallable, amb l’objectiu de fotografiar-se amb ella allà on més li agradi als lectors. Totes les fotografies, finalitzada l’experiència, formaran part del dossier que els Amics de la Seu Vella, juntament amb el Consorci del Turó de la Seu Vella, preparen com a mostra de suport popular a la candidatura del conjunt monumental del Turó de la Seu Vella com a Patrimoni de la Humanitat.

 

Participació