El Lleida Esportiu presenta la nova campanya de socis per a la propera temporada

La principal novetat per aquest curs és el carnet Grada d’animació Gol Nord | El club ha anunciat el nou eslògan, "Senzillament blaus"

Redacció
27 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:05h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
Amb l’eslògan Senzillament blau, el Lleida Esportiu iniciarà el pròxim dimarts 11 de juliol la nova campanya de socis per a la temporada 2017/18, que evoca al profund sentiment d’estima i passió dels aficionats del Lleida pel seu equip, simbolitzat en un gran cor bategant, i els valors que això comporta, amb un record especial per Emili Vicente en el cartell.

carnet de la Grada d’animació, principal novetat

La principal novetat per aquest curs és el carnet Grada d’animació Gol Nord, creada recentment, a un preu especial de 80 euros, amb l’objectiu d’afavorir l’animació a l’equip i de donar-li el màxim suport des de la graderia. Al seu torn, també es posarà en marxa l’abonament Gols, sectoritzats respecte la graderia de Lateral.

Totes les modalitats de carnet, que mantenen la línia de preus, seran les següents:
 
CarnetPreu
Soci VIP
375 euros
 
Llotges Tribuna
295 euros
 
Llotges Tribuna (Jubilats)
250 euros
 

Tribuna
 
225 euros

Tribuna (Jubilats)
 
180 euros

Lateral
 
160 euros

Lateral (Jubilats)
 
115 euros

Gols
 
105 euros

Grada d’animació
 
80 euros

Som i Serem
(11 a 17 anys)
55 euros

Infantil
(1 a 10 anys)
10 euros

Infantil
(0 a 1 any)
Gratuït
 
Samarreta de regal

Així mateix, el club lleidatà obsequiarà cada abonat fins al 30 d’agost amb una samarreta blava de regal, amb la imatge de la campanya. Al seu torn, durant la campanya es posarà a la venda al públic la nova samarreta de la Grada d’animació Gol Nord, al preu de cinc euros, i els beneficis de la seva comercialització es destinaran a accions de la pròpia Grada d’animació.

De dilluns a divendres, de 17:00h a 20:30h

Els abonaments es podran retirar al punt d’atenció al soci, a l’entrada de les oficines del club, en horari de dilluns a divendres, des de les 17:00 hores fins a les 20:30 hores de la tarda.