Àngel Ros diu que ell ha pagat totes les multes i amenaça amb denúncies per difamació

L'alcalde mostra un document avalat per la responsable de gestió de multes de l'Ajuntament de Lleida

Àngel Ros
Àngel Ros | Adrià Costa
24 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:29h
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha sortit al pas de les crítiques del Comú de Lleida i ha mostrat un document en el qual s'hi veu la relació de multes que ha pagat en els darrers anys, del 2007 al 2016 i que està avalada per la responsable de gestió tributària i multes de l'Ajuntament de Lleida, Cristina Lasheras.

El paer en cap es desvincula d'aquesta manera de la denúncia dels comuns alhora que assegura que es reserva el dret, assegura, d'emprendre accions legals contra les difamacions contra la seva persona.

El Comú de Lleida va presentar el passat dimecres a la Fiscalia Especial Contra la Corrupció i la Criminalitat Organitzada, a Madrid, una denúncia amb tota la informació que el grup municipal té sobre multes de trànsit i zona blava prescrites. Aquesta denúncia també va ser remesa a l'Oficina Antifrau i al Consell General del Poder Judicial.

Els regidors de la formació van assegurar que compleixen d'aquesta manera amb el seu "dret i deure de posar en coneixement de l’autoritat qualsevol indici de delicte", alhora que van indicar que els responsables del consistori havien comès, segons ells, "prevaricació, malversació i tractes de favor".