Apareixen pintades a la seu del PSC de Lleida a favor del referèndum

Des de la formació asseguren que no els faran callar

Redacció
22 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:44h
La seu del PSC, pintada
La seu del PSC, pintada | PSC
El PSC ha denunciat aquest dijous un atac a la seva seu de Lleida. La formació ha penjat una fotografia a les xarxes socials en la que es veu un impacte de pintura vermella i dues pintades; "PSC = GAL", i "Farem el referèndum".

El partit ha lamentat els fets i ha indicat, irònicament, que "la revolució dels somriures tona a visitar una seu socialista". Des de la formació han indicat que no els faran callar i han denunciat les pintades als Mossos d'Esquadra. Aquest atac arriba després que el ple de la Paeria es negués a cedir espais pel referèndum amb els vots de PSC, C's i PP.

El primer secretari de la Federació del partit a Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha lamentat "les coaccions i les faltes de respecte cap a les persones que pensen diferent" i ha afegit que "tots els debats i les posicions polítiques sobre el referèndum i altres qüestions s'han de respectar i s'han d’entendre". Ordeig ha afirmat que "no ens poden donar lliçons de democràcia els que volen imposar el seu ideari fent ús del vandalisme" i ha recordat que "no és la primera vegada que patim aquest tipus d'atacs i que els nostres càrrecs han de suportar amenaces i coaccions per defensar el diàleg, la democràcia i l'entesa com a via de solució a l'encaix de Catalunya amb Espanya”. Per la seva banda, l'alcalde de Lleida i president del PSC, Àngel Ros, ha lamentat els fets i ha manifestat que "ha faltat diàleg pel moment polític actual en el que estem" i ha assegurat que "actes com aquest no ajuden gens a la convivència ni a la democràcia".