El rugbi femení d'INEF Lleida impulsa una campanya de recaptació de diners per mantenir-se a primera

L'equip pretén arribar a 3.500 euros per renovar el material i ajudar a la promoció de noves jugadores

Imatge de l'equip de rugbi d'INEF
Imatge de l'equip de rugbi d'INEF | INEF
Redacció
21 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:59h
El primer equip femení de rugbi de Lleida, el CE INEF Lleida Rugbi, ha impulsat una campanya de micromecenatge per poder mantenir-se a primera divisió. Aquesta iniciativa de crowdfunding, allotjada a GoFundme i iniciada per les jugadores de l'equip femení, nascut l'any 1982, pretén recaptar 3.500 euros haver d’afrontar les despeses que es deriven de l’augment del nombre de partits, de desplaçaments i de l’increment de les hores d'entrenament.

Les baixes temperatures i la humitat del ponent català, juntament amb l'ús diari que li donen al material durant la temporada fa que en finalitzar el curs s’hagi de  reposar el material per al següent curs, la qual cosa suposa “una barrera d'entrada” per a algunes noies per l'elevat cost, explica Anna Delshorts, jugadora de l'equip.

Si s'aconsegueix l'objectiu, els diners es destinaran a pagar el material que l'equip necessita per als seus entrenaments i partits. Aquesta campanya arriba poc després de la que va iniciar l'equip femení de futbol infantil AEM Lleida després de guanyar una lliga masculina.