L'Ateneu «La Baula» anuncia que cedirà el seu espai pel referèndum

El col·lectiu convida "a la resta d’entitats i moviments socials de Lleida a sumar-se a aquesta iniciativa

Redacció
18 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:06h
Imatge del cartell de l'Ateneu
Imatge del cartell de l'Ateneu | La Baula
L'Ateneu Cooperatiu la Baula ha anunciat que cedirà el seu espai pel referèndum en el cas que l'Ajuntament de Lleida es negui a cedir els espais municipals, un fet que es dona per descomptat després de les paraules d'Àngel Ros, que s'ha mostrat disposat a obeir la legalitat espanyola en el cas que el procés del Govern la contravingui.

Des del col·lectiu s'assegura que "el referèndum és una eina bàsica per conèixer la voluntat popular" i que per aquest motiu "ofereix el seu espai per poder celebrar la jornada democràtica del dia 1 d’octubre". Així mateix, l'ateneu convida "a la resta d’entitats i moviments socials de Lleida a sumar-se a aquesta iniciativa i, si en disposen, a oferir també els seus espais per convertir en realitat la voluntat popular de poder decidir el nostre futur".

El col·lectiu també carrega contra la Universitat de Lleida i la seva negativa de posicionar-se a favor del Pacte Nacional pel Referèndum; "Negar-se a l’adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum és negar i dinamitar la democràcia que tenim, tot i que aquesta ja és molt menys participativa del que com a Ateneu voldríem".