Ferida en sortir de la via i bolcar a la C-1412b, a Suterranya

La víctima ha perdut el control del seu vehicle i ha impactat contra un arbre, que en caure ha quedat travessat a la carretera i ha provocat llargues cues

18 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:34h
El vehicle ha quedat bolcat a la cuneta de la carretera
El vehicle ha quedat bolcat a la cuneta de la carretera | Arnau Ubach
Una persona ha resultat ferida "menys greu", aquesta tarda, en sortir de la via i bolcar el seu vehicle al punt quilomètric 54 de la carretera C-1412b al terme municipal de Tremp, a l'altura de Suterranya, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Per causes que encara es desconeixen, la víctima ha perdut el control del vehicle i ha topat contra un arbre després de sortir de la via. 

Com a resultat de l'accident, el turisme ha quedat bolcat a la cuneta i la víctima ha sofert policontusions, per les que ha estat traslladada pel SEM a l'Hospital del Pallars de Tremp. Arran de la topada, l'arbre ha quedat travessat a la carretera, fins que els Bombers l'han pogut retirar.

L'avís de l'accident s'ha rebut a les 17:50 hores. En primera instància els Mossos d'Esquadra han tallat la carretera durant 25 minuts, un fet que ha provocat llargues cues. Cap a les 18:17 hores els Mossos han donat pas alternatiu al trànsit, que s'ha anat normalitzant a mesura que ha avançat la tarda.
 

L'incident ha provocat llargues cues a la C-1412b. Foto: Pallars Digital