Dos veïns de Bellpuig moren en un accident entre un camió i dos turismes a l'A-2

El vehicle de gran tonatge accidentat transportava matèries perilloses

Redacció
15 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:20h
Dues persones han mort aquesta tarda a l'A-2, a l'altura de Cornellà de Llobregat, en un accident entre un camió i dos turismes. Les víctimes són el conductor i la passatgera davantera d'un dels vehicles implicats. Es tracta de B.C.Ll., de 63 anys, i T.S.S., de 60 anys, ambdós veïns de Bellpuig.

El sinistre, que s'ha produït al quilòmetre 609 de la via, també ha deixat un ferit menys greu que els serveis d'emergència han traslladat a l'hospital de Bellvitge. A més, el SEM ha atès dues persones més amb ferides lleus.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a un quart de set de la tarda. Arran de l'accident, han activat sis patrulles. També s'han desplaçat fins al llocs dels fets tres vehicles dels Bombers i quatre del SEM. Protecció Civil ha activiat l'alerta del pla d'emergències Transcat perquè el camió accidentat transportava matèries perilloses i ha patit una fuita.

L'accident també ha provocat retencions importants perquè ha obligat a tallar un dels dos carrils de circulació. S'han registrat retencions de més de cinc quilòmetres a l'A-2 i de gairebé 3 a la B-23, a l'altura de Sant Feliu de Llobregat.