La Generalitat fa oficial el nou grup de P-3 a l'escola Vedruna de Balaguer

L'executiu publica al DOGC la nova classe després que Ensenyament hagués anunciat que es crearia a l'escola pública de Gaspar de Portolà

14 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:20h
Imatge de l'entrada de l'escola Vedruna
Imatge de l'entrada de l'escola Vedruna | Arxiu
El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) ha fet oficial aquest dimecres l'ampliació d'un nou grup de P-3 a l'escola Vedruna de Balaguer. D'aquesta manera, el centre de la capital de la Noguera tindrà un total de tres línies a partir del proper curs, per bé que des del Govern s'indica que la nova classe que s'obre no necessàriament haurà de tenir continuïtat en els propers anys.

La decisió d'obrir un nou grup a Vedruna es deriva del fet que, enguany, hi havia més alumnes que places a la ciutat, una situació que ha hagut de ser resolta per Ensenyament, que en un primer moment va defensar que l'obertura del nou grup es faria en una escola pública. Així ho va assegurar el director territorial d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, després que NacióLleida destapés el cas de l'augment de demanda, si bé un dia després el propi delegat es va rectificar ell mateix per acabar assegurant que el nou grup s'obriria a Vedruna.

​Les paraules de Cullerés venien motivades per les queixes d'alguns pares de nens de la llar d'infants de Vedruna i que s'havien quedat sense plaça a P-3 al centre, una situació que els va portar a queixar-se atès que no volien que els nens canviessin d'escola.