Edu March, nou entrenador del Balaguer

Tècnic del Mollerussa aquesta passada temporada, serà presentat oficialment aquest dijous

Edu March, nou entrenador del Balaguer
Edu March, nou entrenador del Balaguer | Youtube
13 de juny del 2017
Actualitzat el 14 de juny a les 19:10h
Edu March serà l'entrenador del Balaguer la pròxima temporada. Segons ha pogut saber NacióLleida, la directiva del club de la Noguera ha apostat pel tècnic, que arriba al club després que l'equip s'hagi quedat a les portes de l'ascens a Tercera Divisió. March serà presentat oficialment aquest dijous a la tarda i, d'aquesta manera, substituirà Jordi Cortés, l'anterior entrenador que s'ha incorporat a l'equip tècnic del Lleida Esportiu.

March arriba al Balaguer provinent del Mollerussa amb l'objectiu de fer-lo pujar de categoria, i comptarà amb l'exjugador José Gil com a segon entrenador. El nou tècnic del conjunt vermell gaudeix d'experiència a la Primera Catalana i a Tercera després d'haver estat l'entrenador de la U.E.Tàrrega durant més de 300 partits.

La carta del president del Balaguer

No puc començar aquesta carta sense recordar molt especialment al nostre estimat Emili Vicente, un prohom de l’esport, sempre disposat a fer quelcom pel nostre club. Ho va fer com a jugador, com entrenador, com amic i desinteressat servidor sempre que se li va demanar i si no, també. Dirigir el nostre club no és feina fàcil, car es barregen sovint, passió, ganes de triomfar, guanyar per damunt del que calgui, interessos diversos, orgull de ciutat, complicada gestió, pressupostos minsos, insuficients i escassos que obliguen i condicionen la realitat del dia a dia. Són molts els socis, que amb tot el dret, ens donen la seva opinió. Sovint també, ho fan amb la passió del que es mira els toros des de la barrera, amb un desconeixement total de la gestió del club i, francament, amb el compromís escàs de demanar i exigir el que no són capaços d’aportar. Saber amb humilitat reconèixer qui som, amb les nostres grandeses i limitacions, ens permet i permetrà no fer el ridícul i, sobretot, no dimensionar el nostre club més enllà de la realitat, ja que això, i en tenim massa exemples, ens comportaria la ruïna econòmica i social.

Escolto tothom, però demano als socis reflexió i el cap fred, per valorar adequadament la tasca realitzada amb els escassos mitjans econòmics dels que disposem. Si el que hem fet és molt, i ho és, només és gràcies a la qualitat humana de les persones que formen part professionalment, semi professionalment o de forma altruista del nostre club,acompanyades de la col·laboració de diverses empreses i ciutadans de la ciutat. Ara ens correspon prendre la decisió de nomenar un nou entrenador per la propera temporada, passant pàgina del passat immediat i mirant al futur amb renovada esperança. Hem primat, a l’escollir, les qualitats d’una persona de casa, de provada trajectòria futbolística i amb l’humanisme de transmetre als nostres jugadors de totes les categories, la grandesa del futbol, no només per guanyar, sinó per fruir i educar.Hem triat una persona amb el valor provat i no amb el que se li suposa, car té una trajectòria de fidelitat als nostres colors i de provada bonhomia en les relacions humanes. Una excel·lent persona i millor pare de família, que ara com entrenador, ampliarà amb els centenars de membres de la pedrera i el primer equip.

El nostre club és humil i amb els recursos materials comptats, però amb una dimensió humana que l’ha convertit en el segon de la circumscripció de Lleida, només pel darrera de la Unió Esportiva de la capital.Persona dialogant, il·lusionat i seré que sabrà transmetre serenor, direcció i comprensió als nostres jugadors, essent a la vegada, respectuós amb les normes i directrius de la Federació i la Direcció General de l’Esport de la Generalitat. En definitiva hem tingut en compte els seus coneixements, però hem primat la seva humanitat.