El Vallfogona empata contra el Térmens i puja a Segona Catalana en un partit d'infart

L'equip que entrena Dani Valls ha aconseguit un 1 a 1 i han fet valdre el gol de Xanra en el partit d'anada | El Térmens ha tingut ocasions per remuntar l'eliminatòria, però el poc encert i les aturades de Clarisó han deixat l'equip al caire de l'ascens

11 de juny del 2017
Actualitzat a les 22:34h
Els jugadors del Vallfogona celebrant l'ascens
Els jugadors del Vallfogona celebrant l'ascens | J.B
El Club de Futbol Vallfogona ha fet història i ha pujat a Segona Catalana després d'empatar a un aquest diumenge contra el Térmens en el segon partit de l'eliminatòria de promoció. Els de Dani Valls han fet valdre l'avantatge del partit d'anada (0-1) i han segellat l'ascens en un partit travat i tens que ha acabat amb tres expulsats i en el qual els termenins han estat a un pas de revertir el resultat advers del primer partit.

​La primera part ha estat un teva-meva entre els dos equips, que han tingut ocasions clares per estrenar el marcador. El porter visitant, Mario, s'ha lluït al minut 18 per evitar l'1 a 0 del Vallfogona, però els de Térmens han respost amb dues ocasions de Robert que no han tocat xarxa per poc. La primera, a causa d'un xut desviat, i la segona, per l'habilitat del porter Clarisó, que ha desviat la bola quan els visitants ja veien l'eliminatòria igualada. En els compassos finals del primer temps, Valls ha estat expulsat pel col·legiat després que els locals reclamessin fora de joc.

​A la represa, el Térmens ha pressionat el Vallfogona, i hauria pogut marcar el primer gol en una clara ocasió de Florejacs, que no ha sabut culminar una jugada en la que s'ha trobat sol davant del porter. Tot i l'anhel dels visitants, els blancs han aguantat el marcador a l'espera d'un gol que els hi donés un punt de calma davant les escomeses del Térmens i gairebé els segellés el passaport cap a la Segona Catalana. L'han trobat finalment al minut 62 per mediació de Vera, que ha connectat una potent rematada de cap que ha entrat com un canó a la porteria del Térmens, conjunt que ha estat negat de cara a porteria en els dos partits de l'eliminatòria.

El Térmens, amb opcions fins al final

​Amb el resultat advers i a falta de vint minuts, els termenins han mantingut el guió del joc d'atac, però la sort els hi ha estat esquiva. El poc encert de cara a porta i les bones intervencions de Clarisó han frenat un Térmens que, vistos els dos partits, ha fet mèrits també per estar a Segona Catalana. En els darrers compassos, els blaugrana han tirat l'equip endavant a l'heroica per intentar revertir el marcador, i Robert ha fet justícia als esforços del seu equip empatant el matx a quatre minuts pel final, un temps en el que ha crescut la tensió, que s'ha resolt amb tres jugadors expulsats, dos pel Vallfogona (Conrad i Tenorio) i un pel Térmens (Robert), que al 89 ha tingut l'ascens a tocar amb una falta que ha sortit fregant el pal de la porteria de Clarisó.

Al final del matx, l'eufòria ha omplert la graderia del camp municipal del municipi noguerenc, a partir d'aquest diumenge amb equip de Segona Catalana.