Llom de porc amb poma a la mostassa

La recepta de la blocaire La Dolors

Llom de porc amb poma a la mostassa
Llom de porc amb poma a la mostassa | Dolors Mateu
Dolors Mateu
11 de juny del 2017
Sóc molt partidària de menjar bé i saborós, com molts, oi?
I si a sobre només triguem uns 20 minuts a preparar aquest tipus de plats millor, que millor.
 
Ingredients per a 4 persones:

12 filets de llom de porc
2 pomes golden
1 c / s rasa de mostassa de Dijon
1 c / p rasa de mel
100 cc. de brou de verdures
Romer fresc
Sal, pebre negre
 Oli d'oliva verge extra
 
Talleu els filets de llom a tires de poc més d'un dit de gruix, després les talleu per la meitat.
Peleu, traieu el cor i talleu a daus les pomes, de mida de mos.
 
En una paella amb una mica d'oli salteu el llom a foc fort, un parell de minuts sense deixar de moure, afegiu les pomes, salpebreu, baixeu el foc i cuineu uns 5 minuts.
Afegiu la mel i la mostassa, barregeu tot be.
 
Aboqueu el brou i cuineu fins que les pomes quedin tendres i la salsa espesseta, uns 8 minuts aproximadament.
Repartiu  romaní per sobre abans de servir.
 
NOTA: Poma millor la varietat Golden ja que es cou de seguida.
** La mostassa pot ser una Antiga també.
** El brou pot ser de verdures o de carn, el que tingueu a mà.
** c / s = cullerada sopera
** c / p = cullera de postres
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
 
Blog de cuina de la dolorss