Les propostes culturals del cap de setmana a Ponent

El desè aniversari de Bandelpal i el nou disc de Reinaldo & Clara, entre els actes més destacats

per Redacció , 10 de juny de 2017 a les 01:38 |
Imatge del grup Bandelpal de Balaguer | Bandelpal
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dissabte 10

Lleida: Simfònic


Diada de 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 5.000 estudiants d’ escoles de música a 100 racons emblemàtics de Catalunya i Balears. A les set de la tarda els 5.000 músics interpretaran a la vegada la cançó "Camins" en honor al padrí de l’esdeveniment, el grup Sopa de Cabra.

​Lloc: Diverses ciutats de Ponent Més informacióBalaguer: Xè aniversari de "Bandelpal"

Balaguer es convertirà en la ciutat de la percussió degut al Xè aniversari de la batucada "Bandelpal", al qual hi participaran més de 100 percussionistes


Lloc: Diversos espais de la ciutat Hora: 17.00h Més informació


​Lleida: Presentació de "Els afores", el nou disc de Renaldo & Clara

La banda lleidatana Renaldo & Clara presenten oficialment al Cafè del Teatre de Lleida el seu nou i esperat disc, "Els afores".

Lloc: Cafè del Teatre Hora: 22:30h Preu: 10 euros


Diumenge 11

Mollerussa: Òpera "La flauta màgica"


Dotzena edició de la Mostra d'Oficis i Artesania de la Fondarella on podreu reviure oficis tradicionals com la teixidora, el forjador de ferro, el bufador de vidre, la joiera artesana, l'artesà d'instruments, el terrissaire, l'espardenyer, l'esclopaire, el matalasser, el picapedrer o l'embalatge d'alfals amb premsa manual.

Lloc: Teatre l'Amistat Hora: 19.00h Més informació


Tàrrega: Galacticat, IV Mostra de cinema fantàstic de Ponent

El certamen canvia de dates (abans se celebrava a l’octubre) per aprofitar el bon temps i programar activitats dins i fora de Cinemes Majèstic.

Lloc: Cinemes Majèstic Més informació

 

Participació