Albert Esteve, sobre Julio Salinas: «El Lleida ha d'estar per sobre de les il·lusions personals»

El propietari del club reitera que no hi ha opció de venda i recorda que no ha rebut cap oferta

Redacció
07 de juny del 2017
Actualitzat el 08 de juny a les 0:04h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha sortit al pas de les declaracions que l'exjugador del Barça, Julio Salinas, va fer a NacióLleida en relació a la seva intenció de comprar el club. En declaracions a Catalunya Ràdio, Esteve ha indicat que el Lleida "ha d'estar per damunt de les il·lusions personals", i ha recordat que no s'ha rebut cap oferta, un extrem que va ser confirmat per aquest diari.

​Esteve ha assegurat, a més, que el club no està en venda i que el dia que hi hagi la voluntat es farà saber. En aquest sentit, el propietari de l'entitat considera que les paraules de Salinas arriben en un moment que no toca ja que "la temporada vinent està planejada", i ha recordat que per assumir el control d'un club com el Lleida s'han de tenir clares les estructures per fer funcionar el club.

Salinas assegura que està preparat per assumir el control del Lleida

​El president del club ha tancat la porta, d'aquesta manera, a qualsevol operació de compravenda després que el que va ser membre del Dream Team reconegués que li faria il·lusió adquirir l'equip del Segrià. Salinas va assegurar a aquest diari que compta amb empresaris "potents" de Lleida i un projecte pel club que passaria per revitalitzar el futbol base, fer créixer la massa de socis i millorar la vessant econòmica de l'entitat.

"Jo gestionaria el club d'una altra manera, perquè em sento preparat per fer-ho, perquè tinc gent al meu voltant que saben de futbol i perquè Lleida és una ciutat gran que es mereix un club a Segona com a mínim", ha indicat Salinas, que ha reconegut que des de la Paeria es veu amb bons ulls que l'entitat es pugui gestionar de manera diferent.