El nou fitxatge del Lleida va ser denunciat a la policia per insults racistes

El jugador Thaylor Lubanzadio, d'Angola, va presentar una denúncia a la comissaria d'Irún per expressions com "negre de merda" o "tu ets menys que jo" durant un partit

Marc Trilles, nou jugador del Lleida
Marc Trilles, nou jugador del Lleida | Lleida Esportiu
07 de juny del 2017
Actualitzat el 08 de juny a les 10:38h
El nou fitxatge del Lleida Esportiu, Marc Trilles, va ser denunciat el passat mes de febrer per un jugador del Real Unión Irun per insults racistes durant un partit de la Copa Federació que va enfrontar el conjunt basc amb l'Atlètic Saguntí. 

Thaylor Lubanzadio, futbolista d'Angola, va posar una denúncia a la comissaria de l'Ertzaina d'Irún després d'assegurar que Trilles, de 25 anys, li havia dit en diverses ocasions "puto negre", "negre de merda" i "tu ets menys que jo" durant el matx. El futbolista va demanar disculpes per aquestes paraules i va assegurar que es va equivocar perquè no va "medir bé les conseqüències de les expressions", que van donar una imatge que no s'ajustava a la realitat de com és ell com a persona. En aquest context, Trilles va dir assegurar que no li va dir "negre" i també va culpar Lubanzadio d'haver-lo insultat i fins i tot agredit durant el partit.

Davant d'aquest fet, la penya els "Rudes" de Lleida ja ha reaccionat i ha rebutjat el fitxatge del defensa assegurant que "ja se'n pot tornar per on ha vingut".

El Lleida va acomiadar Éric Zárate per comentaris homòfobs l'any passat

​Es dona la circumstància que un dels darrers fitxatges de l'any passat del Lleida Esportiu, Eric Zárate, va ser acomiadat del club tres dies després d'arribar al club a causa de la informació que aquest diari va treure sobre els seus comentaris homòfobs i masclistes. Zárate insultava les dones i clamava contra els independentistes a les xarxes socials.