Estudiants de Lleida denuncien les paraules d'un professor d'institut: «Ser homosexual és antinatural»

"És com un coix o un tort, és inexplicable" va dir el mestre segons la versió dels estudiants

Redacció
07 de juny del 2017
Actualitzat a les 8:12h

Una bandera gai


Estudiants de quart d’ESO de l’institut de Lleida Samuel Gili i Gaya han assegurat a l’equip directiu que un professor de Filosofia va parlar despectivament de l’homosexualitat a la classe d’aquest dilluns, i la direcció ha demanat a la inspecció d’Ensenyament que investigui.

Durant una sessió al voltant de l'amor, sempre segons la versió dels estudiants, el professor hauria dit la frase: “Ser homosexual és antinatural, és com un coix o un tort, és inexplicable”. Aquesta ha estat difosa a les xarxes socials i retuitejada més de 500 vegades; una d’elles, pel regidor de la Crida-CUP de Leida, Pau Juvillà.
 
Segons aquesta versió dels fets, els alumnes van dir al professor que no li toleraven que parlés així dels homosexuals, després que ell hagués afirmat també que als joves se’ls “està imposant la creença que cal respectar els homosexuals”. Tot seguit, tots van abandonar l'aula.

La directora, Carme Panadés, ha explicat que la inspecció de la Conselleria d’Ensenyament parlarà aquest dimecres amb el professor i els alumnes, i ha afegit: Estem educant. Els alumnes han de saber discernir entre el que està bé i el que no”