Julio Salinas: «Dirigir un club de futbol és el meu somni, i el Lleida Esportiu em fa il·lusió»

L'exjugador del Barça assegura que està "preparat" per canviar la gestió del club i diu que si Albert Esteve obre la porta a la venda, està disposat a presentar una oferta | Indica que té un projecte pel Lleida que passa per reforçar el futbol base, millorar la vessant econòmica i fer créixer la massa social

06 de juny del 2017
Actualitzat el 07 de juny a la 1:50h
Imatge de Julio Salinas
Imatge de Julio Salinas | TVE
L'exjugador del Barça, Julio Salinas, ha admès que el seu somni és el de dirigir un club de futbol i que la possibilitat de fer-ho al Lleida Esportiu li fa "il·lusió". En declaracions a NacióLleida, Salinas ha indicat que l'opció de compra de l'entitat d'Albert Esteve està sobre la taula des de fa temps i que estaria disposat a entrar a una negociació si des de la directiva actual s'obrís la porta a fer-ho, un extrem que, de moment, no es dona. "Si el president no vol negociar, no hi puc fer res. Jo no conec Esteve, però li faria una oferta", ha revelat en línia al que ha publicat aquest diari aquest dimarts.

"Estic preparat i tinc gent al meu voltant que sap de futbol"

En aquest sentit, el que va ser membre del Dream Team assegura que compta amb empresaris "potents" de Lleida i un projecte pel club del Segrià que passaria per revitalitzar el futbol base, fer créixer la massa de socis i millorar la vessant econòmica de l'entitat. "Jo gestionaria el club d'una altra manera, perquè em sento preparat per fer-ho, perquè tinc gent al meu voltant que saben de futbol i perquè Lleida és una ciutat gran que es mereix un club a Segona com a mínim", ha indicat Salinas, que ha reconegut que des de la Paeria es veu amb bons ulls que l'entitat es pugui gestionar de manera diferent.

"La gent que em veu per Lleida em demana que compri el club, i això vol dir que hi ha ganes de canvi a la ciutat", ha dit l'exjugador basc, empresari i col·laborador en diversos mitjans de comunicació. No obstant, Salinas ha assegurat que tampoc està disposat a comprar el club a qualsevol preu i que, si s'arriba al punt d'una negociació, caldrà valorar quina haurà de ser la quantitat adequada per tancar l'operació.