La psicòloga lleidatana Judit March, guardonada amb la medalla europea al mèrit del treball

L'Associació d'Economia i Competitivitat li fa aquest reconeixement per la seva trajectòria professional

Judit March, psicòloga lleidatana
Judit March, psicòloga lleidatana | Judit March
Redacció
06 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:05h
La psicòloga lleidatana Judit March Fuentes rebrà el proper divendres la medalla europea al mèrit del treball, un reconeixement que entrega l'AssociacióEuropead'Economiaicompetitivitat. Segons ha pogut saber aquest diari, la doctora rebrà el guardó per la seva "trajectòria professional en el sector mèdic". March ha rebut també aquest any el premi "Torredemaó" a la dona lleidatana treballadora.

​La doctora ja va ser guardonada a finals del 2016 guardonada amb el
premi Doctoralia, que escullen elsprofessionalsde la salutmésvaloratsd'Espanya.Aquests premissón elsúnicsa tot elmón quetenenen comptel'opinió delspacientsperescollir els professionalsmésvaloratsde cada especialitat, a més delreconeixement d'altrescompanysde professióila contribució delsprofessionalsa la comunitatde pacients.

​Doctora en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat Autònoma de Barcelona, March ha treballat com a psicòloga per diferents fundacions i centres de dia especialitzats en salut mental i ha dut a terme la direcció tècnica de diferents entitats sense ànim de lucre. Actualment dirigeix el seu centre de psicologia a Barcelona.