El CP Vila-sana, primer equip femení de Lleida que puja a l'OK lliga

L'equip ha guanyat el Girona i s'ha convertit en el primer equip que jugarà a l'elit de l'hoquei

Les jugadores del Vila-sana
Les jugadores del Vila-sana | Dani Badia
04 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:59h
El CP Vila-sana s'ha convertit aquest dissabte en el primer equip de Lleida que ha aconseguit arribar a l’elit de l’hoquei femení. L’equip del Pla d’Urgell necessitava sumar un empat al camp del Girona, però les lleidatanes han guanyat 2 a 4 i han rubricat una temporada històrica

L’equip que entrena Jordi Capdevila va marcar primer, però el Girona, que també es jugava l'ascens, va empatar poc abans del descans i va marcar el 2-1 tot just iniciar-se la segona part. A partir d'aquí, les de Vila-Sana van agafar les regnes del partit i Victòria Porta va firmar tres gols més (2-4) per tancar el resultat i escriure amb lletres d'or el CP Vila-Sana en la història de l'hoquei femení.