Novena edició del «Lleida Juga» als Camps Elisis

La trobada de les ludoteques municipals commemora el Dia Internacional del Joc

Imatge d'uns nens jugant als Camps Elisis
Imatge d'uns nens jugant als Camps Elisis | Paeria
Redacció
03 de juny del 2017
Actualitzat a les 20:13h
Els Camps Elisis han acollit aquesta tarda la novena edició del "Lleida Juga", la Trobada de Ludoteques Municipals, amb motiu del Dia Internacional del Joc. Aquesta activitat ha permès presentar als infantils de Lleida i les seves famílies diferents jocs i activitats de caràcter lúdic, que enguany han tingut com a novetat els jocs d’aigua.

La festa també ha comptat amb un ampli recull de jocs gegants fabricats pels usuaris de les ludoteques en edicions anteriors, així com jocs d’habilitat, sorral, espai per a nadons i primera infància, taller de fabricació d’una joguina, jocs de taula, mostra de jocs i joguines diferents per part de cases comercials i el gran joc de les ludoteques!

La jornada s’ha desenvolupat en una superfície d’aproximadament 8.000 metres quadrats dels Camps Elisis, entre el parc Infantil de la Ludoteca de Cappont i la zona de la Glorieta, amb tota mena de jocs per a totes les edats, des de nadons fins a jocs per adults, i ha comptat amb la col·laboració de més de 40 voluntaris/es estudiants de l’IES Ronda i del Col·legi Episcopal.

La festa ha començat amb l’espectacle itinerant de la Pantomima i ha rebut la visita dels personatges del Club Banyetes, alhora que els estudiants de la Universitat de Lleida col·laboraven en el contacontes.