La Paeria avisa de l'«allau» de mosquits en alguns barris de Lleida

La regidora Montse Parra assegura que s'està treballant per minimitzar l'impacte dels insectes a Cappont, Pardinyes i Balàfia

Redacció
31 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:54h
El govern de la Paeria de Lleida ha assegurat aquest dimecres que diversos barris de la ciutat propers al riu Segre com Pardinyes i Cappont estan patint una "allau" de mosquits en les darreres setmanes. La regidora de Cultura i d'Ensenyament, Montse Parra, assegura que des del consistori s'està treballant per reduir els efectes d'aquests insectes, que provoquen molèsties als veïns. En aquest sentit, s'apunta que els mosquits són més grossos que els altres anys i que han arribat abans, un fet que ha afectat fins i tot els entrenaments de futbol del club de Balàfia.

El grup municipal del PDeCAT i Unió ha reclamat aquesta setmana a l'equip de govern de l'Ajuntament de Lleida que prengui mesures i actuï per reduir l'impacte de la "plaga" de mosquits.

El grup municipal assegura que en els darrers dies ha rebut un degoteig constant de queixes de veïns de la capital del Segrià davant la proliferació d'aquests insectes i per les picades que produeixen. Des de la formació consideren que "no n'hi ha prou amb els tractaments que s'han vingut fent fins ara des de la Paeria" i, per això, reclamen "una fumigació més exhaustiva i que es prevegin tractaments més eficients per prevenir i evitar que la ciutadania pateixi les conseqüències" de les picades d'aquests insectes.