El Doctor Music Festival 2019 posa a la venda les entrades sense desvetllar qui hi tocarà

Els abonaments es poden adquirir a través de la plataforma Ticketea

Redacció
30 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:53h
El Doctor Music tornarà el 2019
El Doctor Music tornarà el 2019 | Gencat
La plataforma Ticketea ha posat a la venda les primeres entrades del Doctor Music Festival Reincarnation Edition 2019, que es celebrarà el 12, 13 i 14 de juliol a Escalarre, al Pallars Sobirà, sense desvetllar el cartell. Entre els abonaments que s'han posat a la venda destaca el "Pájaro en mano" que dóna accés al recinte del festival durant els tres dies de concerts a 175 euros.

L'organització ha posat també en marxa una promoció especial a través de la xarxa social Facebook destinada als espectadors que acreditin que van assistir a alguna edició de les anteriors. Aquests espectadors es beneficiaran de l'abonament "Yea!" a 125 euros. El 15 de juliol és la data límit per adquirir aquest abonament i cada comprador en podrà adquirir un màxim de 4. Les primeres entrades han sortit a la venda aquest dimarts a les deu del matí.
La promotora Doctor Music posa així a la venda les entrades quan encara no s'ha fet públic el cartell dels artistes que hi actuaran.

L'edició 2019 del Doctor Music Festival té previst ampliar considerablement la seva superfície als prats d'Escalarre, a la Guingueta d'Àneu (Pallars Sobirà), i arribarà fins a les 140 hectàrees i comptarà amb 5 escenaris. El festival s'ha marcat l'objectiu de duplicar el volum d'assistents de les edicions de fa 20 anys, que van ser 30.000. Un mes abans del festival fins a 1.800 persones treballaran in situ al Pallars Sobirà, una "dada positiva" pel volum de negoci que es genera.

El festival comptarà amb zones de restauració amb food trucks i supermercat 24 hores. Albert Adrià, traslladarà tot el seu equip del restaurant Tickets a Escalarre durant l'edició "reincarnation".