Gerard Albadalejo, nou entrenador del Lleida Esportiu

El nou tècnic, de 33 anys, assegura que se sent preparat per afrontar el repte | Jordi Esteve assegura que la voluntat és fer un equip guanyador

22 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:04h
Albadalejo, a la dreta de la imatge
Albadalejo, a la dreta de la imatge | Àlvar Llobet
El Lleida Esportiu ha presentat aquest dilluns el nou entrenador per la temporada vinent. Es tracta de Gerard Albadalejo, tècnic que ha dirigit el filial del club i que va ser el segon entrenador de Toni Seligrat.

El director esportiu, Jordi Esteve, ha indicat que l'aposta pel jove entrenador, que ha firmat per dos anys amb opció a dos més, es va començar a plantejar durant el mes de desembre, alhora que ha posat en valor l'oportunitat que li dona el club a Albadalejo, el líder d'un nou projecte "il·lusionant".

Esteve ha assegurat que l'objectiu de cara a la propera temporada és el de crear un equip "guanyador" que estigui en disposició de pujar a la Segona A. En aquest sentit, Esteve ha apuntat que ja s'ha començat a planificar la plantilla de la propera temporada i que en les properes setmanes es perfilaran els perfils dels nous jugadors que arribaran al Camp d'Esports. "Tinc molt clar els jugardors que marxaran i que els arribaran", ha assegurat el nou entrenador, que ha agrait els consells de Gustavo Siviero, tècnic del Lleida durant la temporada 2016/2017. 

Albadalejo: "Estic preparat per aquest repte"

Albadalejo, de 33 anys, ha assegurat que se sent preparat per afrontar el repte de liderar l'equip de cara a la propera temporada; "No vaig dubtar en cap moment d'acceptar l'oferta", ha indicat el nou entrenador, que ha considerat que l'avantatge que té respecte als altres entrenadors que ha tingut el club és el seu coneixement de la casa. En aquest sentit, Albadalejo ha indicat que la seva presència a la banqueta pot animar l'afició a tornar al Camp d'Esports, buit durant aquesta temporada. 

El nou tècnic compartirà banqueta amb Jordi Cortés (37), entrenador aquesta temporada del Balaguer, i David Jiménez (31), tècnic fins ara de l'Almacelles.