10 curiositats del casament de Risto Mejide i Laura Escanes que t'agradarà saber

El publicista i la model s'han casat aquest dissabte a Argentona

Fotografia de Risto i Laura Escana
Fotografia de Risto i Laura Escana | Instagram
Redacció
21 de maig del 2017
Actualitzat a les 19:22h
1- La parella s’ha dit el «Sí, vull» al Mas Cabanyes d'Argentona.

2- Hi va haver uns 450 convidats, entre els quals molts influencers, presentadors de televisió, cantants o actors: David Guapo, Santi Millán, Dulceida, Jessica Goicoechea, Edurne, Mónica Cruz o l’exjugador del Barça, Carles Puyol, en són alguns exemples.  

Dulceida i Alba Paúl
Dulceida i Alba Paúl, al casament de Risto Mejide i Laura Escanes

3-
La núvia va portar dos vestits durant el casament. Tots dos signats per Rosa Clarà. 

4- Drops Barcelona ha creat dues fragàncies especialment pel casament: 21 (ella) i 42 (ell).



5- Durant el casament no es podien fer fotos, ja que la parella ha venut l'exclusiva a la revista Hola (que aquesta vegada sortirà el dilluns). És més, hi havia un equip de «digital» pendent de tot el que penjaven el convidats per donar l'ordre d'esborrar-ho, en cas que fos necessari. 



6-
El menú del casament va ser: sopa d’ametlles amb xips de carbassa, lluç amb cintes de mongetes verdes i carbassó, filet a la broche amb patates de pobre i de postres, tiramisú de xiclet (Fabian Martín), vertical cake (by Christian Escribà i Patricia Scmidt) 

7- La família paterna de la Laura no va assistir a l'enllaç i qui va fer de padrí va ser el germà de la noia. La núvia s'hauria posicionat al costat de la seva mare (quan es va separar), trencant relacions amb tota la seva família per part de pare. 

8- Hi va haver una gran decoració floral i els jocs de llum van fer que la masia es convertís en un bosc encantat, en el qual no va faltar-hi la música en directe, les actuacions estelars, un photocall amb un sofà «chester» + el hashtag #toelrrato i, fins i tot, tiradors de cartes. 

9- Laura Escanes va rebre el ram de núvia de les mans del millor amic d'en Risto, en Marc Ros, qui va escriure un poema dedicat a ella, el qual va fer caure les primeres llàgrimes a la model. 

10- La Laura i en Risto no tenen data ni destí per la lluna de mel. Ell té l’agenda molt apretada a causa de les gravacions del seu programa de TV («All You Need Is Love… O no») i ella ha d'atendre un munt de compromisos publicitaris.